Löydä itsellesi sopivin vippi/laina pikavippivertailun avulla kätevästi alapuolella olevista lainapaikoista:
Vivus taulukko Vivus 10-2010€ 3-30vrk 20v. 0-435%
Euroloan taulukko Euroloan 100-5000€ 1-24kk 18v. 13-213%
Lainasto taulukko Lainasto 200-2000€ 1-12kk 21v. 39-435%
Ostosraha taulukko Ostosraha 400-3000€ 1-4v 20v. 30-50%
Credit24 taulukko Credit24 250-3000€ 1-24kk 19v. 32-448%
Everyday taulukko Everyday 20-2000€ 1-5 kk 20 v 162-435%

Lainasto

LainastoLainasto on halpa ja joustava pikavippejä tarjoava lainayhtiö. Pikalainoja myönnetään 200 eurosta 2000 euroon joustavalla 1-12 kk laina-ajoilla ilman vakuuksia. Pikavippiä voi hakea 21 vuotta täyttänyt suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Pikalainan hakeminen tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella ja vastauksen hakemukseen saat nopeasti.

  • Hae vipit ilman vakuuksia 200-2000 euron väliltä
  • Vipeissä 1-12 kk maksuaikaa
  • Voit täyttää hakemuksen netissä ilmaiseksi 10 minuutissa
  • Rahat tilille lähes heti – Ikäraja 21 vuottaVivus.fi

VivusVivus.fi on suomalainen lainantarjoaja, joka tarjoaa ensilainan ottajalle pikavipin täysin ilmaiseksi. Lainoja myönnetään yli 20 vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi lainanhakijalta vaaditaan julkista osoitetta Suomessa ja henkilökohtaista pankkitiliä. Lainasummat vaihtelevat 10 eurosta 400 euroon enintään 30 päivän laina-ajalla. Lainaa voi hakea verkkohakemuksella, puhelimella, tai tekstiviestillä. Ensilainan ottajan täytyy käyttää tunnistautumisessa verkkopankkitunnuksiaan, mutta jatkossa lainaa voi hakea salasanalla, joka on annettu ensilainaa ottaessa. Lainan maksusuunnitelmaa on mahdollista muuttaa myös Vivus.fi:llä, tämä onnistuu ottamalla yhteys asiakaspalveluun.

  • Täytä hakemus ilmaiseksi netissä vain minuuteissa
  • Saat lainapäätöksen heti ja pikalainan heti tilille 15 minuutissa
  • Joustavaa lainaa 10-2010€ 3-30 vuorokaudeksi
  • Saat pikavipin aina uutena asiakkaana ilman kuluja!Everyday joustoluotto

EverydayEveryday on hieman erilainen luotonantaja kuin muut lainavertailun yritykset. Kun teet Everyday-sopimuksen, sinulle asetetaan luottoraja 2000 euroon asti. Voit nostaa rahaa koska vain kännykälläsi tai Internetin kautta tilillesi erilaisia summia rahaa (vähintään 20 euroa) oman luottorajasi puitteissa, ja saat laskun joka kuukausi kotiisi. Minimi lainanlyhennyssumma osamaksussa on 20 euroa, mutta voit maksaa myös kaiken kerralla, jos haluat. Jokaisesta lainanostosta menee 15% provisio. Everyday-joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin mikä rahansa pikavippiyritys, mutta sinulla voi olla montakin lainaa kerralla oman luottorajasi puitteissa.

  • Avaa Everyday-joustoluotto ja saat 2000€luottorajalla varustetun luottokortin sähköisessä muodosssa
  • Joustava maksuaikataulu – saat lainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
  • Lyhennä vain 20€ kuukaudessa!
  • Täytä lainahakemus netissä – saat vastauksen nopeastiCredit24

Credit24Credit24 on suomalainen lainantarjoaja jolta voi saada lainaa 500-3000 euron väliltä joustolimiitin muodossa erittäin joustavalla laina-ajalla. Lainaa voi hakea jokainen vähintään 19 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, joka omistaa pankkitilin ja verkkopankkitunnukset. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat vastauksen verkossa. Voit alkaa tekemään nostoja omien tarpeiden mukaan välittömästi kun laina on myönnetty. Maksat korkoa vain nostetusta luotosta ja mitään ylimääräisiä kuluja ei ole, lainojen hinnoittelu on hyvin selkeää.

  • Hae 250-3000 euron laina netistä muutamassa minuutissa
  • Lainat ovat netin halvimmista ja joustavimmasta päästä
  • Lyhennä vain 30 euroa kuukaudessa
  • Ikäraja palvelussa on 19 vuottaHalenslaina

HalenslainaHalenslaina on yksi joustavimmista lainapaikoista, josta saat vakuudetonta lainaa 100-6000 euron väliltä jopa 1-5 vuoden maksuajalla. Luottohakemuksen voit pistää vireille verkossa ja hakemukset käsitellään nopeasti, lainan saat tilille jopa samana päivänä. Halenslaina tarjoaa myös pienempiä pikavippejä erittäin pitkällä maksuajalla. Tutustu ja hae Halenslainaa jo tänään.

  • Hae lainaa ilman vakuuksia 100-6000 €
  • Saat maksuaikaa 1-5 vuotta kaikille lainoille
  • Joustavat ja selkeät lainaehdot – ikäraja 22 vuotta
  • Saat lainan tilille samana päivänäOstosraha

OstosrahaOstosrahan edullinen luottopalvelu on nopea, selkeä ja edullinen. Se tarjoaa vakuudettomia pikalainoja 400-3000 euron väliltä kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille. Palvelu on ilmainen verkossa, hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja erittäin nopeasti. Saat lainan yleensä tilille jopa n. 15 minuutin kuluessa. Ostosrahan on pitkään alalla toiminut erinomainen vippipalvelu.

  • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 €
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Edullinen ja selkeä – ikäraja alkaen 20 vuotta
  • Saat valita maksuajan 12-50 kuukauden väliltäVippivertailun avulla kuluttaja säästää silkkaa rahaa ja aikaa

Pikavippivertailu on paras apu oikeanlaisen vipin löytämiseenPikavippejä tarjoavia yrityksiä on Suomessa korkokattomuutosasetuksen jälkeen n. 70 kappaletta. Erilaisia vippejä löytyy siis laidasta laitaan ja jokaiselle löytyy varmasti juuri sellainen pikavippi, mitä sillä hetkellä tarvitsee.

Kun pikavippiyrityksiä on niin paljon, mahtuu mukaan monia, jotka kiskovat järkyttäviä vuosikorkoja lainaajiltaan. Ihmiset, jotka eivät kauheasti ole pikavippeihin perehtyneet voivat maksaa näitä korkoja sen enempiä miettimättä, vaikka todellisuudessa olisi ollut mahdollista säästää jopa kymmeniä euroja.

Kun harkistet pikalainan ottamista, kannattaa siis nähdä hieman vaivaa ja käyttää pikavippivertailu palveluita, joita on nykyään useita laadukkaita. Jotta sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia melkeinpä 70 pikavippiyritystä itse, olemme tällä sivulla vertailleet pikavippejä puolestasi ja listanneet pikavipeistä parhaimmat ja halvimmat.

Vertailusivustoja muualla:

 

Missä muualla voi vertailla pikaluottoja?

Muita hyviä vertailupaikkoja löytyy netistä vaikka kuinka paljon, vaikkakin toki Vippiverkon vippivertailu on yksi ehdottomasti selkeimmistä ja helppokäyttöisimmistä.  Useammilta sivustoilta löytyy laaja valikoima, mutta monet ovat epäselviä ja vaikeakäyttöisiä.

Hyviä vertailupaikkoja on kuitenkin olemassa ja kaikki pikavipit löytyvät näppärästi ja pikavippivertailu on tehty asiallisesti Slava.fi sivustolla. Suosittelemme olemaan tarkkana ja tutustumaan pienlainoihin kunnolla ennen hakemuksen täyttämistä. Tämä on ainoa keino varmistaa, että saat täydellisen vippituotteen juuri sinulle sopivilla luottoehdoilla.

Muista, että lainaa hakiessa kannattaa punnita tarkkaan takaisinmaksukyky, sekä onko lainalle oikeasti todellista tarvetta, jossa lainavertailu auttaa. Pikalainat on tarkoitettu hetkelliseen rahalliseen tarpeeseen, ei siis rahoittamaan joka kuukautisia menoja. Jos joudut joka kuukausi ottamaan pikavippiä, kannattaa sinun kartoittaa uudestaan oma taloudellinen tilanteesi ja yrittää vähentää menoja, jottet sinun tarvitsisi turvautua lainaamiseen. Jos menojen leikkaaminen ei auta, kannattaa ottaa yhteyttä talousneuvojaan, tai yrittää saada jostain lisäansioita itsellesi. Vertaile pikavippejä ja valitse itsellesi paras.

Hyvän vertailusivuston tunnistaa sen selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä!